Dobro došli na službene stranice Općine Pašman

2. lipnja 2020

Broj dežurnog telefona 023/260-260

Poštovani stanovnici Općine Pašman,

na području Općine Pašman aktivan je Stožer civilne zaštite Općine Pašman zbog nastale situacije vezane za širenje koronavirusa COVID-19. Kontinuirano se prate sve odluke, upiti i preporuke koje donosi Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske koje se promptno provode.

Ovim putem mole se stanovnici da za sve informacije, upite i prijave onih za koje postoji sumnja da krše pravila samoizolacije te se slobodno kreću na području naše Općine zovu na općinski telefon: 023/260-260, koji će biti dostupan 24 sata dnevno.

MOLIMO GRAĐANE DA SE PRIDRŽAVAJU PROPISANIH MJERA KOJE SE OD DANAS PRIMJENJUJU POGOTOVO OSOBE STARIJE OD 65 GODINA TE KORISNIKE FACEBOOK STRANICE DA OBAVIJEST PRENESU NAJUGROŽENIJIMA, ODNOSNO NAJSTARIJOJ POPULACIJI KAKO BI MOGLI PRAVOVREMENO ZAŠTITI I SPRIJEČITI DALJNJE ŠIRENJE VIRUSA.

Dokument možete pogledati i sačuvati ovdje.

Dobrodošli na otok Pašman

Pašman je otok u zadarskom arhipelagu, od Zadra i Biograda o dvojen slikovitim Pašmanskim kanalom po kojemu su, poput niske bisera, razasuti deseci malenih otočića. Morska struja koja mijenja smjer svakih 6 sati čini ovo more najčišćim na Jadranu.

VIŠE

Kraj

Barotul

Mrljane

Neviđane

Dobropoljana

Banj

Ždrelac

Pašman / Mali Pašman